1

Téma: Místní síť Wifi

Informace o Wifi v Česticích a přilehlých částech:
- sdílené 32Mbit/s připojení k internetu
- možnost připojení z většiny míst v Česticích a okolí

kanál sítě: 6
šifrování: žádné (síť je volně přístupná)

název sítě dle oblasti:
cestce
cestice-parcely
cestice-zamek
cestice-kruslov
cestice-stridka

pokrytí:
Čestice - úplné
-- Střídka - úplné
-- Krušlov - úplné
-- Čestice, kalvárie - částešné
-- Radešov - částečné
-- Prkošín - částečné
-- Kobylka - částečné

Wifi bezplatně poskytuje firma ALVA Strakonice spol s.r.o.

2

Re: Místní síť Wifi

Dobry den, muzu se zeptat jak je na tom oblast Kalvarie? je zde take pokryti signalem?

3

Ano, na kalvárii je již připojen jeden uživatel prostřednictvím přístupového bodu na zámku. Samozřejmě je možné signál zmřit.
S pozdravem Ondřej Pilný

4

Prosím jak je to s oblastí Čestic směrem na Nuzín, zlepší se tu někdy internet? Nebo tu bude wifi? Tady to jde stahování 4KB/s, a to ani někdy ne. Děkuji za odpověď

5

Dobrý den,
pro vyšší rychlost je kdekoliv v naší sítii třeba registrace (viz. http://www.forum.cestice.cz/viewtopic.php?pid=271#p271 ), po které následuje navýšení rychlosti. Kontaktujte mě prosím na mail administrator@cestice.cz
S pozdravem Ondřej Pilný

6

Dobry den,
chtel bych se zeptat, nasel jsem AP cestice-kalvarie, lec je vyzadovan wep klic. Kdo toto AP spravuje, resp. kde jak bych mohl ziskat klic? Vzhledem k tomu, ze na kalvarii mame dum a ve vyhledu na zamek nam brani stromy, tak by to pro me bylo nejjednodussi reseni... Dekuji za info

7

Dobrý den,
nejde o veřejnou síť, kterou provozuje Městys Čestice - ta není klíčovaná, má pouze omezenou rychlost pro neregistrované uživatele, viz příspěvky výše. Nemůžeme Vám tedy v tomto pomoci.

8

dobry den chci se zaptat jak je na tom spokrytim drazov a jak si ho zridit mam notbuk ale baz wifiny tak nevim jak na to muzete mi prosim poradit dekuji

9

Dobrý den,
Drážov není místní částí Čestic, proto zde není ani pokrytí naší sítí.
S pozdravem Ondřej Pilný

10

Dobrý den, jak je to s pokritim Nuzína?

11

Dobrý den,
Nuzín momentálně není pokryt naší sítí, ale v případě většího zájmu místních obyvatel je možné pokrytí vybudovat.
S pozdravem Ondřej Pilný

12

Dobrý den pane Pilný,
zaujala mne Vaše odpovĕď na otázku jak to vypadá s vybudováním Wifi-sítĕ v Nuzínĕ. Píšete, že v případĕ vĕtšího zájmu je možno pokrytí vybudovat. Mohu se zeptati, co míníte s tím "vĕtším zájmem"? Dva, tři, pĕt nebo deset uživatelů?
Dostanu-li konkrétní odpovĕď, podaří se mi snad dát dohromady více zájemců.
Vždyt při pokrytí Nuzina by snad bylo možné soucasnĕ pokrýt i Doubravici a celý Prkošin což by jistĕ náklady na vybudováni  sítĕ opravňovalo.
Předem díky za odpovĕď.

13

Dobrý den, chtěl bych se Vás prosím také zeptat, zda by bylo možné síť v této oblasti vybudovat, konkrétně z Prkošína by bylo jistě více zájemců, ale přidávám se k dotazu uživatele "SB", jestli by to pro Vás bylo zajímavé a kolik zájemců byste potřeboval, aby se to vůbec vyplatilo uskutečnit....Děkuji za odpověď